Algemene Voorwaarden

Deelname aan een bootcamp training van Shaperunner geschiedt geheel op eigen risico. Elke deelnemer van Shaperunner dient een zorgverzekering te hebben.


Shaperunner is niet aansprakelijk voor blessures of andere schade die de deelnemers mochten oplopen tijdens of ten gevolge van een bootcamp/training. Trainingsadviezen zijn te allen tijde vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd. Daarnaast is Shaperunner niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Shaperunner georganiseerde activiteiten.

Een bootcamp training is intensief en blessuregevoelig. Deelnemers dienen zelf in te schatten of ze geschikt zijn voor deelname aan de trainingen. Indien u gezondheidsklachten heeft of een andere reden heeft om te twijfelen aan een trainingsdeelname, raden wij u sterk aan om eerst advies in te winnen bij een arts.

Er is geen restitutie mogelijk na aanschaf van een product van Shaperunner.
 

Bij gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte, sneeuw of ijzel, kan een training worden afgelast.

Je stemt ermee in dat jouw gegevens door Shaperunner bewaard zullen worden. Shaperunner verklaart hierbij dat de gegevens noch ter inzage aan derden noch verkocht zullen worden met het oog op de privacywetgeving.

Bij registratie ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Versie: 9 mei 2018

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Koptekst 1

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon

      © Copyright 2019 by Shaperunner / All Rights Reserved

               info@shaperunner.nl      

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now